Γιάννης Καψάλης και Χαρά Βέρρα έρχονται στο Palladium στη Λάρισα για να κάνουν χαμό!

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στο Palladium Λάρισα (2ο χλμ. Λάρισας – Κοζάνης), έρχεται ένα μοναδικό γλέντι με εξαιρετικούς καλλιτέχνες που υπόσχονται διασκέδαση μέχρι το πρωί! Ο Γιάννης Καψάλης και η Χαρά Βέρρα θα σας ξεσηκώσουν με τις μεγάλες δημοτικές – λαϊκές επιτυχίες τους, ενώ θα τους συνοδεύσουν ο Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο, ο Μιχάλης Τζίχας στο βιολί και η Νάνσυ Σαραβάκου στο τραγούδι.

Κλείστε τραπέζι τώρα για να μη χάσετε αυτό το μοναδικό γεγονός! Τηλέφωνα κρατήσεων: 2410 250070, 6943 071619, 6907 002755. Η βραδιά υπόσχεται να μείνει αξέχαστη, με χορό και τραγούδι μέχρι το ξημέρωμα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ