«Για Πάντα Νέοι» στον θερινό κινηματογράφο του Μύλου

Η ταινία “Για πάντα νέοι”, έρχεται στον θερινό Κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά, την εβδομάδα από 17 έως 22 Ιουνίου 2024, στις 22.00.

Πρόκειται ουσιαστικά για την αυτοβιογραφία της Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, μιας ηθοποιού με στιγμές εκπληκτικής ευαισθησίας, σεναριογράφου και σκηνοθέτη με έμπνευση. Η νέα της ταινία, «Les Amandiers», που γράφει και σκηνοθετεί χωρίς να παίζει, είναι μια εμπειρία αξέχαστη.

Λίγα λόγια για την ταινία: Στα τέλη του ’80 μια ομάδα νεαρών ηθοποιών γίνεται δεκτή στην περιζήτητη δραματική σχολή του Πατρίς Σερό Les Amandiers. Ανάμεσά τους και η Στελά, για την οποία μόλις ξεκινάει ένα ταξίδι ζωής.

Σκηνοθεσία Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι.

Πρωταγωνιστούν: Νάντια Τερέζκιεβιτς, Σοφιάν Μπενασέρ, Λουί Γκαρέλ, Κλαρά Μπρετό

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ