ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΧΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας και πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ. Βλάχων κ. Μιχάλη Μαγειριά  και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Βλάχων Τορόντο Καναδά και Β’ Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας κ. Βασίλειο Γκερμότση συναντήθηκε πρόσφατα στα Γιάννινα ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου Ζήσης Παρλίτσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε βλαχοχώρια της χώρας μεταξύ των οποίων και η Σαμαρίνα από όπου κατάγεται ο κ. Παρλίτσης ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα διατήρησης της πλούσιας παράδοσης των βλάχων.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ