ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Συνάντηση με τον επίτροπο μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε στο περιθώριο εκδήλωσης του ιδρύματος Καραμανλή ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής και συζήτησε μαζί του τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό και την εγκατάσταση προσφύγων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ο κ. Παιδής τόνισε την αναγκαιότητα καλύτερης οργάνωσης της υποδοχής των προσφύγων, την εξ;ασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης όσο χρόνο παραμένουν στη χώρα και σημείωσε με νόημα ότι θα πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα να πάνε στις χώρες που επιθυμούν και όχι να παραμένουν αποκλεισμένοι στην Ελλάδα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ