ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Θ. Νασιακόπουλος: Με αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη οφείλουμε να πορευτούμε για τη δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας
Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Για την επέτειο της επανάστασης του 1821 τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία για την Εθνική Επέτειο από την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας κα Κατερίνα Μουζάλα και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

«Ο εθνικός και συνάμα απελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων του 1821 ενάντια στους Οθωμανούς καταγράφεται ως η πιο ένδοξη σελίδα της νεότερης ελληνικής ιστορίας η οποία οδήγησε στη δημιουργία του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους.

Σήμερα ο αγώνας των Ελλήνων του 1821 για ανεξαρτησία, αυτοδιάθεση και σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αποτελεί πηγή, την κύρια πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.



Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


























