ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων στο πιεστήριο σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία της η εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας δεν βγήκε στα περίπτερα, αφού οι υπεύθυνοι του εντύπου δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να τυπωθεί η εφημερίδα έστω και σε κάποιο άλλο τυπογραφείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στους κόλπους των εργαζομένων της εφημερίδας και ειδικά στους δημοσιογράφους επικρατεί έντονος προβληματισμός για τους χειρισμούς που έγιναν και όλα δείχνουν ότι οι ευθύνες εστιάζονται προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ