ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΧΡΑΜΗ

Μια βαθιά ανθρώπινη στιγμή έζησαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καλαμάτα για το κύπελλο Ελλάδας, αφού στο περιθώριο του αγώνα και λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα οι δύο ΠΑΕ τίμησαν τη μνήμη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη στο πρόσωπο των μελών της οικογένειάς του.

ΑΕΛ και Καλαμάτα αποτέλεσαν δύο από τους ποδοσφαιρικούς σταθμούς της μεγάλης καριέρας του Παναγιώτη Μπαχράμη, που το 2010 έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ενώ ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας και ο εκπρόσωπος της Μαύρης Θύελλας Γιώργος Ράλλης τίμησαν την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, με τους φιλάθλους να χειροκροτούν την κίνηση των δύο ΠΑΕ.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Sportstonoto.gr

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ