Δημήτρης Κουρέτας: «Να εκλεγούν οι καλύτεροι, να αναδειχθούν τα θέματα της Θεσσαλίας

Στο 13ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας  στη  συνοικία Αβέρωφ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Δημήτρης Κουρέτας,  ενώ μαζί του ήταν η  Αντιπεριφερειάρχης  Λάρισας κ.Μαρία Γαλλιού.

Ο Περιφερειάρχης, συνομίλησε με τους πολίτες που βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο ενώ ενημερώθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους  για την εκλογική διαδικασία.

Σε δηλώσεις  του χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές  καθώς όπως επεσήμανε  ήρθε η ώρα  η Ευρώπη  να λύσει σημαντικά προβλήματα, επισημαίνοντας ενδεικτικά  το ζήτημα της ανταγωνιστικότητας σε σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το ενεργειακό καθώς και  θέματα που αφορούν στην   Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ελπίδα να εκλεγούν οι καλύτεροι. προκειμένου να αναδειχθούν τα ζητήματα της χώρας και της Θεσσαλίας.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης , επισκέφτηκε εκλογικά κέντρα, για να ενημερωθεί  για την  εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ