Image Not Found

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ 2ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ηχηρό όχι στο ενδεχόμενο συστέγασης με το Πρότυπο σχολείο που πρόκειται να ιδρυθεί στη Λάρισα είπαν σήμερα μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών των 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Λάρισας εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή τους με την πρόταση που ενέκρινε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων προκαλώντας εντάσεις στη σχολική κοινότητα.

Μαθητές γονείς και εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν πορεία από το σχολείο προς το δημαρχείο της Λάρισας όπου διατράνωσαν την αντίθεσή τους με το ενδεχόμενο συστέγασης με το Πρότυπο σχολείο, κάνοντας λόγο για αντιπαιδαγωγική ενέργεια που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη μαθησιακή διαδικασία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα