ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ”

Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» πραγματοποίησε σύσκεψη με τη συμμετοχή των Νηπιαγωγών , μελών του Συλλόγου τη Δευτέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί στις εργασιακές σχέσεις των νηπιαγωγών και στη λειτουργία των νηπιαγωγείων η εφαρμογή του «Νέου τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου».

Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμπλήρωση του Πρακτικού που στάλθηκε από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία.

Ακολούθως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 2:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας και μαζική κατάθεση των Πρακτικών στα Γραφεία των Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Αγωγής. Ο σύλλογος καλεί τις νηπιαγωγούς να συμμετάσχουν μαζικά

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ