ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Με πολλά χαμόγελα, μουσική και χρώματα τα παιδιά και οι εκπαιδευτές του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας προσκάλεσαν στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ τους μαθητές του 7ου Νηπιαγωγείου Λάρισας και τους μαθητές της Β τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σε έναν μεγάλο κύκλο παιχνιδιού, συμπερίληψης και αλληλεπίδρασης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.
Εκπαιδευτές του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ, του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ Ι, του Οικοτροφείου «Ελευθερία» και εκπαιδευτές των σχολείων έστησαν παιχνίδια με κινητικές διαδρομές, ζωγράφισαν και έπαιξαν με τα παιδιά στο πάρκο. Φόρεσαν αθλητικά παπούτσια, άνετα ρούχα και την καλή τους διάθεση και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του αποκλεισμού των ατόμων με αυτισμό.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ