Image Not Found

ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΚΕ – ΚΝΕ

Image Not Found
TAFEKHS

Με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Όλυμπο», «Όχι στο εισιτήριο και την επιχειρηματική δράση στα βουνά» το ΚΚΕ και Η ΚΝΕ διοργανώνουν διήμερο δράσης το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτώβρη στο Λιτόχωρο, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, αλλά και ανάβαση στον Όλυμπο.

Η πρωτοβουλία αποτελεί απάντηση στην Υπουργική Απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ με την οποία σκοπεύει να επιβάλει εισιτήριο για την ανάβαση στον Όλυμπο και θα εκχωρεί αρμοδιότητες ελέγχου σε ιδιωτικές εταιρείες.

PANTELIDIS

Μέσα από αυτή την εξέλιξη αναδεικνύεται η ανάγκη ο Όλυμπος, γενικότερα οι ορεινοί όγκοι, τα δασικά οικοσυστήματα, να αποτελούν λαϊκή περιουσία και να αντιπαλευτεί το νομικό πλαίσιο που προωθεί την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίησή τους, με στόχο να μην αναπτυχθεί καμία επιχειρηματική δράση στον Όλυμπο και στους άλλους ορεινούς όγκους.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα