ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν να γίνουν παρεμβάσεις στο κοιμητήριο του Βρυοτόπου, εξέδωσαν οι σύμβουλοι της “Δράσης Πολιτών. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

“Παράπονα κατοίκων του Βρυοτόπου φτάνουν στη ” Δράση Πολιτών” για κενά που υπάρχουν στη βασική υποδομή του Κοιμητηρίου.

Συγκεκριμένα, οι διαμαρτυρίες επικεντρώνονται στην ανυπαρξία υποδομής παροχής νερού κατά μήκος του Κοιμητηρίου( υπάρχει μόνο μία βρύση πλησίον της εισόδου) και στα προβλήματα ηλεκτροφωτισμού του χώρου λόγω βλαβών στους λαμπτήρες.

Τούτων δοθέντων, θεωρούμε ότι με στοιχειώδεις παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή είναι δυνατό να καλυφθούν τα όποια κενά εμφανίζονται στη λειτουργικότητα του χώρου, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων.Άλλωστε, η φροντίδα που πρέπει να απολαμβάνουν οι χώροι των Κοιμητηρίων αποτελεί ορατό δείκτη πολιτισμού για μια οργανωμένη κοινότητα ανθρώπων”.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ