ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 76ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου σήμερα το πρωί στη Λάρισα.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες ανέμεναν τον 76χρονο έξω από την είσοδο του διαμερίσματός του, κατά την επιστροφή του μετά από αγορά εφημερίδας. Εκεί, με την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν στο εσωτερικού του, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























