ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Συνελήφθη, χθες (05-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 54χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.   

Επίσης χθες (05-01-2017) το βράδυ στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί λαθρεμπορίας, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας  για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ