Εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την οικονομική κρίση και την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Εκδήλωση με θέμα: “Οικονομική κρίση και εκπαίδευση. Επιπτώσεις από την κρίση και προτάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα περιφερειακά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα” διοργανώνει η Δημοκρατική Αριστερά Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Διόνυσος” και ομιλητές θα είναι οι: Μιχάλης Ζουμπουλάκης οικονομολόγος, Καθηγητής και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεώργιος Σίμος βιοχημικός, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ελένη Βογιατζή Επίκουρη Καθηγήτρια στο ΤΕΙ Λάρισας.

Τη συζήτηση συντονίζει η ιστορικός, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια  του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Τομέα Παιδείας και Έρευνας της ΔΗΜΑΡ, Ευγενία Μπουρνόβα.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση .

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ