ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εκδήλωση με θέμα «Αστικό κράτος: Είτε “επιτελικό” είτε “δίκαιο”, εχθρικό για τον λαό”, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, το Σάββατο 28 Γενάρη, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 17.30 θα γίνουν συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Κόμματος για τους εκτελεσμένους της περιόδου 1941-1944 και 1946-1950, στο Μεζούρλο. Από εκεί θα γίνει πορεία μέχρι τη Δημοτική Πινακοθήκη, όπου θα γίνει στις 18.30 η ομιλία από τον Μάκη Παπαδόπουλο.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ