ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

«Λουκέτο» με το… καλημέρα για τμήμα ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της Λάρισας, που έκλεισε λόγω κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε μικρό μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαθητή της Β’ τάξης δημοτικού των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα για να επιβεβαιωθεί θετικός στον ιό, ενώ με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας το τμήμα αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου.

Ε.Π.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ