ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Νέα όνειρα και ελπίδες φαίνεται πως γεννά στη Θεσσαλία εκδοθείσα απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που άναψε το πράσινο φως για τη διενέργεια έρευνας για τον εντοπισμό κρυμμένου θησαυρού  σε δασικού χαρακτήρα έκταση στον Αλμυρό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η σχετική άδεια έχει ήδη εκδοθεί, ενώ στην όλη επιχείρηση ανεύρεσης του θησαυρού παίρνουν μέρος με διαφορετικά ποσοστά τουλάχιστο 5 ενδιαφερόμενοι, μεταξύ των οποίων ένας κάτοικος κοινότητας της Ελασσόνας, αλλά και «κυνηγοί» από την Καρδίτσα και τα Σέρβια Κοζάνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άδεια έχει διάρκεια ενός χρόνου από την ημερομηνία έκδοσής της, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν στη διάθεσή του 7 μέρες προκειμένου να ανακαλύψουν το… αντικείμενο του πόθου τους!

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ