ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Πιέσαμε το κράτος κάνοντας το ελάχιστο ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και τις εκκενωμένες καταλήψεις. Κάθε φορά που το κράτος και το παρακράτος καταστέλλει αυτοοργανωμένα εγχειρήματα θα μας βρίσκει μπροστά του. Λήγουμε την κατάληψη των γραφείων και ανανεώνουμε το ραντεβού για τις πρώτες μέρες του Αυγούστου οπότε θα δικαστούν και οι υπόλοιποι αλληλέγγυοι».

Αυτά ανέφεραν μεταξύ άλλων σε μια λιτή ανακοίνωση αποχώρησης αργά το βράδυ της Πέμπτης οι αντιεξουσιαστές, που σε ένδειξη αλληλεγγύης κατέλαβαν από το βράδυ της Τετάρτης τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Οι αλληλέγγυοι αποχώρησαν λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, πετώντας φέιγ-βολάν στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, ενώ αντικείμενο σχολίων αποτέλεσε το γεγονός πως μετά την αποχώρησή τους και τουλάχιστο μέχρι τις 5.00 το πρωί (!) περιπολικό της αστυνομίας παρέμενε στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από εκεί και πέρα έπιασαν δουλειά τα συνεργεία του δήμου, που έσπευσαν να καθαρίσουν τον πεζόδρομο.

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ