Εμπόδισαν διακοπές ρεύματος στον Αμπελώνα
Προσπάθεια διακοπής ρεύματος εκδηλώθηκε σήμερα από συνεργείο της ΔΕΗ σε σπίτια, καταστήματα, ποιμνιοστάσια, αρδευτικές γεωτρήσεις, στην πόλη του Αμπελώνα. Πιστή στις αποφάσεις της πρόσφατης Λαϊκής Συνέλευσης/Σύσκεψης Φορέων η Επιτροπή Αγώνα μετά από άμεση κινητοποίηση απέκρουσε αυτές τις προσπάθειες με επιτυχία.
Σε ανακοίνωση της επιτροπής αναφέρονται τα εξής: “Το ρεύμα όπως το νερό, η υγεία κλπ. είναι αγαθά που πρέπει να προστατεύονται και να παρέχονται σε όλους. Γι’ αυτό και η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό θα αποκρούει, όπως και σήμερα, κάθε προσπάθεια στέρησης αυτών των κοινωνικών αγαθών. Καλούμε τους Φορείς, όλο τον Λαό να συντονιστούμε σε αυτή την προσπάθεια.
Κάνουμε ανοιχτά έκκληση στην ΕΤΕ-ΔΕΗ, να συνδράμει στην προσπάθεια να μην κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα από τα νοικοκυριά, το οποίο αποτελεί μέρος του αγώνα για να παραμείνει αυτό δημόσιο και φθηνό αγαθό για τον λαό”.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.





















