Ενα 43χρονος τραυματίας στο τροχαίο στο δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου
Ενας 43χρονος τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε γύρω στις 12.40 μ.μ. σήμερα στην εθνική οδό Λάρισας – Τυρνάβου στο ύψος της αποσταγματοποιίας Κατσάρου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν δύο ΙΧ επιβατηγά οχήματα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Ο 43χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Λάρισας
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το Paidis.com στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη στις Αγαπημένες Πηγές
Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξτε το Paidis.com πατώντας στο κουτάκι δίπλα στο όνομά του.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























