ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

Μια ακόμη πετυχημένη εμφάνιση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό που τους παρακολούθησε στο Αναψυκτήριο του Τυρνάβου.

anapsikt2Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι ταξίδεψαν τους τυχερούς που βρέθηκαν στο Αναψυκτήριο σε μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονταν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία καθώς και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Νίκου Παπάζογλου που ξεσήκωσαν το κοινό κρατώντας αμείωτο το κέφι.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ