ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ (ΦΩΤΟ)

Ενθουσίασε τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής η εμφάνιση της Κατερίνας Παπαδοπούλου στο «Κουρμπέτι» (1η πάροδος Φιλελλήνων 9, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα), με τους Λαρισαίους να γεμίζουν τον καλαίσθητο χώρο το βράδυ της Παρασκευής απολαμβάνοντας μια μοναδική εμφάνιση.

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου, ο Στέφανος Δορμπαράκης (κανονάκι), ο Κυριάκος Ταπάκης (ούτι ισπανικό laud) και ο Γιώργος Κοντογιάννης (Λύρα Κρήτης-Αιγαίου) παρουσίασαν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερης ποιότητας με τραγούδια από τις κατά τόπους μουσικές παραδόσεις του Ελληνισμού.

Η ποιότητα στον ήχο, η τεχνική και καλλιτεχνική αρτιότητα και οι ευφάνταστες προσαρμογές μαζί με τις κλασσικές φόρμες, αλλά και ο σεβασμός των καλλιτεχνών για τη μουσική που υπηρετούν δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους φιλόμουσους, σε μια απολαυστική βραδιά ποιοτικής διασκέδασης που πρόσφερε και αυτή τη φορά σε όλους το «Κουρμπέτι».

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ