ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΟΛΟ Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ
Κρίθηκε και σε 2ο βαθμό για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ αθωώθηκε ο Σαραλιώτης
Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο του 16χρονου τότε Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 κρίθηκε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, όπως αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.
Η απόφαση ανακοινώθηκε παρουσία των γονέων του ειδικού φρουρού. Απούσα ήταν η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο, όπως το πρωτόδικο δικαστήριο και σε αντίθεση με την εισαγγελική πρόταση που ήθελε μέτρα όλη της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του
Paidis.com
Προσθέστε το στις
Αγαπημένες Πηγές της Google,
ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε
✓
δίπλα στο
Paidis.com
για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
























