ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η 16ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Σύριας προσφυγοπούλας Αvin Ibrahim τα ίχνη της οποίας χάθηκαν νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν και αναχώρησε από τη δομή φιλοξενίας του Κουτσόχερου προς άγνωστη κατεύθυνση κινητοποιώντας τις αρχές αλλά και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου» η νεαρή Σύρια εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της που την αναζητούσαν, ενώ είναι καλά στην υγεία της.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ