ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν. ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Με μια ανάρτηση-κόλαφο αντιδρά η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Ν. Μπασδέκη στην απαράδεκτη ανακοίνωση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας μετά τις αποκαλύψεις της Σ. Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας.

«Σημεία των καιρών ή έκπτωση αξιών; Η ανακοίνωση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που αναφέρει τον βιασμό μιας αθλήτριας ως ” δυσάρεστο γεγονός” μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί. Σε ποια ευνομούμενη Πολιτεία και σε ποια κοινωνία με αρχές, ένα ειδεχθές έγκλημα που προσβάλει δια της βίας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια κατά τρόπο βάναυσο και αηδιαστικό, αφήνοντας στο θύμα το στίγμα του για ολόκληρη τη ζωή του είναι μόνο δυσάρεστο γεγονός; Κρίμα για το ύφος της ανακοίνωσης και για την ποιότητα της. ΚΡΙΜΑ και ΝΤΡΟΠΗ», αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣΛ.

Συγχαρητήρια στην πρόεδρο.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ