ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Σε φουλ ρυθμούς κινείται από το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΕΛ μετά το 3ήμερο πασχαλιάτικο ρεπό και ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 31ης αγωνιστικής στο ARENA με αντίπαλο την ομάδα του Πανσερραϊκού (7/5, 18.30).

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώκης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς του Σαββάτου το Βασίλη Ρέντζα που αποβλήθηκε στον αγώνα των Τρικάλων, ενώ απών θα είναι και ο Νίκος Αναστασόπουλος που εκτίει την τιμωρία του.

Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Ν. Βαρέλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και ο Μπ. Γιοβάνοβιτς που εξέτισε τη μία αγωνιστική λόγω καρτών, ενώ σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται και οι απουσίες των Ουρτάδο-Ναγιάρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Σημειώνεται ότι ο έμπειρος Γιοβάνοβιτς θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στο εντός έδρας ματς με τα Χανιά, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ