«ΕΦΥΓΕ» Η ΤΟΥΛΑ ΤΛΟΥΠΑ

Σε ηλικία 80 χρόνων «έφυγε» το μεσημέρι η Τούλα Τλούπα, σύζυγος του αείμνηστου Λαρισαίου φωτογράφου Τάκη Τλούπα. Η Τούλα Τλούπα απεβίωσε λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.

Η κηδεία της ιδιαίτερα αγαπητής στην τοπική κοινωνία Τούλας Τλούπα θα γίνει αύριο, στις 11.00 το πρωί, από τον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλίου, ενώ αφήνει πίσω της τις κόρες της Βάνια και Χριστίνα, τα πολυαγαπημένα της εγγόνια, συγγενείς και φίλους που αναμένεται να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της από τη σελίδα.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ