ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Το τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό ενός νεαρού, στη διασταύρωση των οδών Μακεδονίας και Τζαρτζάνου στον Τύρναβο, έφερε στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής που γίνονται καθημερινά μάρτυρες επιπόλαιων τροχαίων, αλλά και οι ίδιοι κινδυνεύουν,

εξαιτίας τους ελλιπούς φωτισμού που κάνει σχεδόν αόρατα τόσα τα σήματα κυκλοφορίας, αλλά και τα ζωγραφισμένα stop στην άσφαλτο, τα οποία υπάρχουν στη συγκεκριμένη διασταύρωση, αλλά και σε άλλες στην περιοχή.

Περίοικοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί παραβιάζουν το stop ή τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και ζητούν από το δήμο να βελτιώσει τον υπάρχοντα φωτισμό και να εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσει προειδοποιητικό φωτεινό σηματοδότη, μήπως και συνετιστούν κάποιοι απρόσεκτοι και βιαστικοί οδηγοί.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ