Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΕΛΕΧΗ

Διευκρίνιση του γραφείου τύπου του οργάνου για την εξασφάλιση της ίσης μεταχείρισης μελών και στελεχών

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λάρισα ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών ακολούθησε μια συγκεκριμένη κομματική διαδικασία. Σ αυτή τη διαδικασία αρκετοί σύντροφοι μας κατέθεσαν την υποψηφιότητας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι τελικά και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε οπουδήποτε μέλος έχει δώσει την υποψηφιότητα του να επικαλείται σε δημόσιες δηλώσεις ιδιότητα την οποία δεν έχει (πχ, στέλεχος του κόμματος)

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για μια σειρά επίκαιρα ζητήματα όπως πχ τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής εκφράζονται από τους επικεφαλής των τμημάτων της ΚΕ και κατά τόπους από τα στελέχη της ΝΕ.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ