Η “ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ευχές από τον επικεφαλής Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι τους συμβούλους και τα μέλη του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

“Ένας αγώνας μαθητών – γονιών – δασκάλων για την επίτευξη του πρώτου σημαντικού στόχου των παιδιών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν και πέτυχαν. Καλές σπουδές – υγεία και όραμα. Συγχαρητήρια όμως και στους συμβοηθούς, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Βέβαια και όσοι δεν τα κατάφεραν, αξίζει ότι αγωνίστηκαν και κατάλαβαν ότι η ζωή σε θέλει ενεργητικό και δραστήριο. Συγχαρητήρια – Καλές σπουδές από όλους εμάς του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε»”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ