Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΝΙΚΗ ΜΠΕΛΤΕ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέα γραμματέας της επιτροπής ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εκλέχθηκε η ΝΙΚΗ ΜΠΕΛΤΕ  με καταγωγή από τον Τύρναβο.  Η νέα γραμματέας είναι  26 ετών και σε ένδειξη αλληλοβοήθειας των σεισμοπλήκτων Τυρνάβου και Ελασσόνας και της ικανότητας επικοινωνίας της  εκλέχθηκε στη θέση της γραμματέως.

Είναι  η πιο νέα γραμματέας του Ελληνοαμερικανικού συνδέσμου θέση που κατέχει από μόλις 21 ετών, υπεύθυνη ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ επαρχίας και Διεθνών σχέσεων του πολιτικού φορέα Ταυτότητα Forum. Η επικοινωνία που θα έχει με τους  πολίτες της Λάρισας  και ιδιαίτερα με τους  σεισμόπληκτους θα είναι μέσω του τηλεφώνου 6972 681274 και του email: bartzoki@otenet.gr για ότι  τους απασχολεί και τους προβληματισμούς τους στην περιοχή της περιφερειακής ενότητας Λάρισας.

Στόχος είναι η διάδοση των ιδεών του κινήματος των “ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ” με πρόεδρο τον Γιώργο Τράγκα .

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ