Η 1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, την 23 Απριλίου 2015, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Μεγαλόμαρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στην έδρα της 1ης Στρατιάς (Στρατόπεδο “ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ”).

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιελάμβανε δοξολογία στο χώρο προ του Ηρώου της 1ης Στρατιάς, ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού ΓΕΣ και κατάθεση στεφάνου από τον Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο.

IMG_2763Στον εορτασμό παρευρέθησαν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές της πόλης.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ