Θ. ΛΑΠΠΑΣ: ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ

Στο άλσος του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα, όπου γίνεται και η γιορτή Κρασιού, ο κισσός έχει περιτυλίξει ασφυκτικά τα τεράστια δένδρα και όπως υποστηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος της Δράσης Πολιτών Θεόδωρος Λάππας, απορροφά τα υγρά τους με αποτέλεσμα να απειλεί την ίδια τους τη ζωή. 

Ο κ. Λάππας ανέλαβε πρωτοβουλία και εισηγήθηκε στους αρμόδιους να αφαιρέσουν τον κισσό από τους κορμούς των δένδρων, ώστε να πάρουν παράταξη ζωής. “Είναι κρίμα δένδρα 50 χρόνων να αργοπεθαίνουν από την αδιαφορία των υπεύθυνων τόσα χρόνια” σημειώνει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοτικός σύμβουλος.

000_0217

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ