Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία των γιατρών από την ΕΙΝΚΥ Λάρισας

Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ καλεί τους Ιατρούς του Δημοσίου του Νομού Λάρισας να συμμετάσχουν στην απεργία στις 29/7 ενάντια στο Νομοσχέδιο που ιδιωτικοποιεί πλήρως την Δημόσιες Ψυχικές Δομές καταργεί την Δημόσια απεξάρτηση , κλείνει Νοσοκομεία και με τροπολογία προχωράει σε επίταξη Ιδιωτών Ιατρών για να καλύψει τα κενά στα Νοσοκομεία.

Η απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης που στηρίζει τους μεγάλους ομίλους στην υγεία , μειώνει την χρηματοδότηση στην Δημόσια Υγεία , δεν κάνει προσλήψεις, δεν αυξάνει τους μισθούς σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ και δεν αλλάζει της φορολογία στους μισθούς και εφημερίες των Ιατρών σύμφωνα με τις προτάσεις της ΟΕΝΓΕ , είναι αδιέξοδη.

Συμμετέχουμε στην απεργία και καλούμε τους ασθενείς μας να πάρουν την υπόθεση της Δημόσιας Υγείας στα χέρια τους

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα