Και μοντέλο για καλό σκοπό η Βαρβάρα Ζαχαρακούλη!

Φιλική συμμετοχή σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό είχε η Τυρναβίτισσα πρώην αντιδήμαρχος Βαρβάρα Ζαχαρακούλη η οποία για τις ανάγκες της εκδήλωσης έκανε και το μοντέλο παρουσιάζοντας συγκεκριμένα ρούχα σε αίθουσα του Mediterranean Palace Hotel της συμπρωτεύουσας.

Η εκδήλωση ήταν μία «ζεστή» συνεργασία του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων Θεσσαλονίκης “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ” και του καταστήματος ενδυμάτων Yiasu (γεία σου) Χριστίνα και Ελένη Κολεσιώτου. Ηταν μια επίδειξη μόδας με ρούχα εξαιρετικά και μοναδικά με την κ. Ζαχαρακούλη να ανταποκρίνεται με το παραπάνω! σε μία φιλική συμμετοχή που έμεινε αξέχαστη!
Δείτε φωτο και βίντεο:

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ