ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη του δημαρχείου Λάρισας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚαλώντας σε αγωνιστική ετοιμότητα και συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά αλλά και τη 48ωρη απεργία που ακολουθεί, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας πραγματοποίησε σχετική συγκέντρωση στο δημαρχείο, ενώ αύριο Παρασκευή οργανώνει στάση εργασίας και ανάλογες συγκεντρώσεις στο αμαξοστάσιο, την υπηρεσία Πρασίνου και στο Δημαρχείο.

Ε.Π.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ