|
Image Not Found

ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Νέες κλοπές σημειώθηκαν την Παρασκευή και την Κυριακή στον Αμπελώνα, με τους δράστες στη μία περίπτωση να φτάνουν μέχρι και την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν αντικείμενα αξίας όμως βρέθηκαν απέναντι στους ιδιοκτήτες του σπιτιού που εκείνη την ώρα ξύπνησαν από το θόρυβο,

TAFEKHS

με αποτέλεσμα οι κλέφτες να τραπούν σε φυγή.

PANTELIDIS

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής όταν οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες παραβίασαν την είσοδο διώροφης οικίας και αφού αλώνισαν κυριολεκτικά το ισόγειο κλέβοντας κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, ανέβηκαν στον όροφο όπου κοιμόταν το ζευγάρι.

Μόλις κατάλαβαν ότι στην κρεβατοκάμαρα βρίσκονταν άτομα τράπηκαν σε φυγή ελπίζοντας ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτικού κατήγγειλαν την κλοπή στην αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Σε μια άλλη περίπτωση, πάλι στον Αμπελώνα, την Κυριακή αργά το απόγευμα άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι την ώρα που οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν αλλά παρά το γεγονός ότι αναστάτωσαν όλους τους χώρους έφυγαν άπρακτη. Και αυτή η περίπτωση διάρρηξης και  απόπειρας κλοπής καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα