ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Μια νεαρή κοπέλα κάτοικος της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα είναι το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην περιοχή το οποίο διαπιστώθηκε στο πλαίσιο ιχνηλάτησης του άμεσου περιβάλλοντος ενός ατόμου, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε καραντίνα στην «Αρωγή».

Το αναμενόμενο σύμφωνα με ιατρικές πηγές κρούσμα είναι το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα από την εξέταση των πλέον των 50 δειγμάτων που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών των υπαρχόντων κρουσμάτων που μεταφέρθηκαν στην «Αρωγή», ενώ η 18χρονη ασθενής νοσηλεύεται με ελαφρά συμπτώματα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ