ΛΑΡΙΣΑ: ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΞΩΤΙΚΑ, ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Αγιος Βασίλης και ξωτικά θα κυκλοφορούν από σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Επίσης, face painting και δημιουργική απασχόληση για παιδιά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα συμπληρώνουν τις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων για τους μικρούς μας φίλους, ενώ στην πλατεία έχει στηθεί και παγοδρόμιο.

Ο Αγιος Βασίλης, τα ξωτικά θα βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία Ταχυδρομείου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα