ΛΑΡΙΣΑ: ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΝΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Ασφυκτιούν τα νοσοκομεία της Λάρισας, την ώρα που η Περιφερειακή Ενότητα συνεχίζει να καταγράφει τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, με τις ΜΕΘ και τις μονάδες covid-19 να παρουσιάζουν μεγάλη πληρότητα και τους υγειονομικούς να έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όριά τους.

Χαρακτηριστική η εικόνα που έρχεται από τη σημερινή εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου μόλις ένας ασθενής αποδιασωληνώθηκε, το κρεβάτι στη μονάδα κατελήφθη άμεσα ενώ υπάρχουν άτομα διασωληνωμένα που περιμένουν απεγνωσμένα ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ είτε στη Λάρισα είτε σε άλλο νοσοκομείο της 5ης ΥΠΕ.

Την ίδια ώρα σε σταθερά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται ασθενείς και στις μονάδες του νοσοκομείου.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com κρούσματα εντοπίστηκαν στο ΙΚΑ Λάρισας όπως και σε βιομηχανική μονάδα που εδρεύει περιφερειακά της πόλης, καθώς σημαντικός αριθμός εργαζομένων έσπευσε στην εφημερία για τη διενέργεια τεστ, από τα οποία και προέκυψαν θετικά αποτελέσματα.

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ