ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

56gΤην τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στο διαμέρισμά του στην οδό Καμενιάτου, στην περιοχή της Ολυμπιάδος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ορισμένοι από τους γείτονες του θύματος αναφέρουν ότι ο άγνωστος δράστης που λήστεψε τον άτυχο ηλικιωμένο, τον μαχαίρωσε, ενώ άλλοι ότι ότι τον έπνιξε. Λίγη ώρα αργότερα ο 85χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Γείτονας του θύματος καταδίωξε το δράστη στα γύρω στενά όμως δεν κατάφερε να τον πιάσει και αμέσως κάλεσε την αστυνομία η οποία και «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή.

olathessaloniki.com

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ