ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗ

Ο Οργανισμός Άμυνας Πυραύλων των ΗΠΑ ανέφερε ότι πρόκειται για εκτόξευση πυραύλων από την εγκατάσταση Pacific Missile Range στο Barking Sands, στην Kauai, και ότι τα ζικ-ζακ, ή contrails, ήταν αποτέλεσμα της κρυστάλλωσης του προωθητικού των πυραύλων στην ατμόσφαιρα.
Βέβαια, παρά την εξήγηση που δόθηκε, πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα: ” Ήταν μια αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου; Συνέβη κάτι στον πύραυλο; Επειδή ποτέ δεν έγινε κάποια έκρηξη, αφού τα φώτα απλά και ξαφνικά …εξαφανίστηκαν”.
Ο γερουσιαστή Tulsi Gabbard δήλωσε ότι ήταν η πρώτη δοκιμή πτήσης ενός νέου συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, ίδιο με το σύστημα που βρίσκεται πάνω σε πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ, και η δοκιμή έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και πέτυχε το 100% του στόχου της.
Το σύστημα θα αναπτυχθεί στη Ρουμανία μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, και την Πολωνία από το 2018.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

























