ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ: ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
Μαρία Γαλλιού: Οι αγρότες μας δεν χρειάζονται ούτε φιέστες, ούτε κορδέλες
«Ένα αγροτικό προϊόν, ακόμα και άριστης ποιότητας όπως το μήλο της Αγιάς, δεν είναι δυνατόν να μπορέσει μόνο του να διεισδύσει στις αγορές και να επιστρέψει την αξία του στους παραγωγούς. Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο θα του δώσει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει με βάση την διατροφική του αξία, αντιπαλεύοντας μια σειρά σοβαρών ανασχετικών παραγόντων».
Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Γαλιού η οποία βρέθηκε στην 26η Γιορτή Μήλου στην Αγιά.


Οι αγρότες μας δεν χρειάζονται ούτε φιέστες, ούτε κορδέλες.
Χρειάζονται ουσιαστική στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Κι αυτή είναι η πρώτη μας δέσμευση με όλο τον συνδυασμό του Δημήτρη Κουρέτα», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


























