ΜΕ ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΕΛ – ΜΠΑΜΠΙΤΣ

Η σκληρή ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά τη λύση των συμβολαίων των Navarro, Kontor, Γιαννιτσάνη, Κούσα και τον δανεισμό του Κρητικού, παικτών που κατά την τεχνική ηγεσία και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ αδυνατούσαν να προσφέρουν στο επίπεδο που η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμούσε, λύθηκε και το συμβόλαιο ενός παίκτη,

ο οποίος δεν προσέφερε το παραμικρό στην ΑΕΛ και ο οποίος στην κυριολεξία κορόιδευε σε προπονήσεις και στους αγώνες, του Sinisa Babic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με περγαμηνές από την παρουσία του στην ιστορική Βοϊβοντίνα και ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή από τότε που η τωρινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει τις τύχες της ιστορικής ομάδος στα χέρια της.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ