Image Not Found

ΜΕ ΚΑΡΤΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Σε συμφωνία για το θέμα της ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια των κατοίκων του δήμου Τεμπών οι οποίοι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν την παλιά ε.ο. Λάρισα – Θεσσαλονίκης για τις μετακινήσεις τους, κατέληξαν οι εκπρόσωποι του υπουργείου Μεταφορών και της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, απαντώντας ουσιαστικά στο αίτημα

TAFEKHS

των τοπικών κοινωνιών, όπως αυτό μεταφέρθηκε από το δήμαρχο Γ. Μανώλη και τους βουλευτές που κατέθεσαν σχετικές αναφορές.

PANTELIDIS

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δικαίωμα ελεύθερης διέλευσης θα έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Τεμπών οι οποίοι θα υποβάλουν σχετικό αίτημα στο δήμο Τεμπών ο οποίος με τη σειρά του θα ζητήσει κάρτες ελεύθερης διέλευσης από την αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για να τις παραδώσει στους αιτούντες. Οι κάτοικοι του δήμου Τεμπών θα περνούν χωρίς να πληρώσουν διόδια στο σταθμό Μακρυχωρίου επιδεικνύοντας την κάρτα.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα