ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ 1 ΕΚ. € ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ

Μετά τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργου Δέδε, με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, ανακοινώνεται πως ο δήμος Ελασσόνας επιχορηγείται με 1.000.000 ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου και συνοδά υδραυλικά έργα.

Μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών, ο κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του υπουργείου, τον υπουργό κ. Σπίρτζη και τον ΓΓ κ. Δέδε για τη συνεργασία και την απόφασή τους να ενισχύσουν τον δήμο Ελασσόνας με το ποσό του ενός εκατομμυρίου για την συντήρηση του οδικού μας δικτύου και συνοδών έργων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη στην καθοριστική του συμβολή για αυτή την οικονομική ενίσχυση του δήμου. Με συνεργασία συνεχίζουμε την υλοποίηση του έργου μας.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ