ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ…

Συνάντηση γνωριμίας με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του νομού Λάρισας με στόχο να ανταλλάξουν μαζί τους ευχές για τη νέα χρονιά είχαν σήμερα σε κεντρικό καφέ της Λάρισας ο γραμματέας Π. Καλογιάννης και τα μέλη της νέας Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σηματοδοτώντας παράλληλα την προσπάθεια για άνοιγμα στην κοινωνία της νέας οργάνωσης του κόμματος, μετά από την περίοδο εσωστρέφειας που συνοδεύτηκε από αποχωρήσεις μελών και στελεχών του κόμματος.

Στη σημερινή συνάντηση ο κ. Καλογιάννης και τα υπόλοιπα μέλη της Ν.Ε. αντάλλαξαν με τους δημοσιογράφους απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, ενώ τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. έδωσε η έντονη παρουσία των μελών της νεολαίας του κόμματος που συμμετείχε στη σημερινή συνάντηση.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ