ΜΕ ΤΟ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΝΑΚΑ

Η Ιωάννα Πινάκα , πρώην Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Καθαριότητας και Αγροτικής  Ανάπτυξης και πρώην Αντιδήμαρχος Αρμένιου-Κιλελέρ, που συστρατεύτηκε και πάλι στο συνδυασμό Νέο Κιλελέρ του δημάρχου Θ. Νασιακόπουλου αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση του δημάρχου δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο για την πρόταση του να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» αλλά και για τις δύο αντιδημαρχίες που μου εμπιστεύτηκε αυτή την πενταετία.

Έχουμε ολοκληρώσει ως ομάδα έργα ζωτικής σημασίας και φυσικά προγραμματίζουμε κι άλλα έργα μικρά και μεγάλα σε όλο τον Δήμο μας.

Μοναδικός στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι ο καθαρός, τίμιος και δίκαιος αγώνας, αλλά και η σκληρή δουλειά για το κοινό καλό, για ένα ακόμα καλύτερο αύριο για τους συνδημότες μου».

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι η υποψηφιότητα της Ιωάννας Πινάκα σηματοδοτεί τη συνέχεια ενός νικηφόρου και αποτελεσματικού συνδυασμού. «Νικήσαμε υπό αντίξοες συνθήκες το 2014, σήμερα μπορούμε να το επαναλάβουμε με μια νίκη διευρυμένη και αυτοδύναμη»!

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ